23948sdkhjf

Adm. direktør til førerløse trucks

AGV Scandinavia ansætter Ricco Veile som adm. direktør.

AGV Scandinavia – der som navnet antyder, sælger automated guide vehicles (førerløse robot-løftemateriel) – har ansat 48-årige Ricco Veile, som ny adm. direktør. Han sætter sig i førersædet for virksomheden den 1. december 2017. Valget af den erfarne erhvervsleder Ricco Veile afspejler en ambitiøs vækststrategi for AGV Scandinavia.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

AGV Scandinavia så dagens lys i 2016, hvor robotvirksomheden BILA A/S og truckvirksomheden N.C. Nielsen A/S gik sammen om etablere et fælles selskab til fremtidens AGV-løsninger på det skandinaviske marked. Virksomheden har udviklet en række kosteffektive og brugervenlige AGV-løsninger, der er sat i drift hos blandt andet danske fødevarevirksomheder.

Næste niveau

Med ansættelsen af Ricco Veile skal AGV Scandinavia løfte sig til næste niveau. Ricco Veile kommer med en mangeårig direktørerfaring fra selskaberne All Nrg Skive, VB Enterprise og Hea Automation – og har i alt 11 gange modtaget Børsens Gazelle-pris for gennemførte vækststrategier for forskellige virksomheder.

– Vi glæder os til at byde Ricco Veile velkommen som adm. direktør i AGV Scandinavia. Han har stor erfaring med at lede og udvikle teknisk orienterede virksomheder. Med Ricco Veile i spidsen for AGV Scandinavia vil vi sætte yderligere fart i det skandinaviske AGV-marked. Vi oplever et gennembrud for AGV-teknologien netop nu og ønsker at udbrede kendskabet til vores spændende AGV-løsninger, udtaler adm. direktør Poul B. Nielsen fra N.C. Nielsen A/S.

I slutningen af 2017 åbner et nyt AGV democenter i Balling.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062