23948sdkhjf

ITD jubler over tre spor hen over Fyn

Takstnedsættelse på Storebælt glæder også.

ITD ser på udbygningen af den fynske motorvej med helt andre øjne end DTL.

I en pressemeddelelse hedder det:

Regeringen og Dansk Folkeparti er nu enige om at udbygge den vestfynske motorvej til tre spor på strækningen mellem Nr. Aaby og Odense V hurtigst muligt. Samtidig er der udsigt til en takstnedsættelse på transporten over Storebælt. Konkrete modeller for både anlægget af den vestfynske motorvej til tre spor og for takstnedsættelsen vil blive fastlagt senere på baggrund af et oplæg fra regeringen.

ITD glæder sig meget over forhandlingsresultatet:

- Der er al mulig grund til at rose regeringen og Dansk Folkeparti for at vise handlekraft og nu endelig at samles om at prioritere de nødvendige midler til en fremtidssikret løsning for E20. Det er til gavn for vores medlemmer og for væksten i hele Danmark, at E20 nu udvides til tre spor. Motorvejen over Fyn er bindeleddet i det danske motorvejsnet, og E20 er afgørende for sammenhængskraften og transporten mellem øst og vest. Hele Danmark vinder ved, at der nu kommer en fremtidssikret og bæredygtig løsning på trængselsproblemerne på E20, som er en væsentlig dansk hovedfærdselsåre. Vi forventer, at der hurtigt kommer konkrete modeller på bordet, så arbejdet kan gå i gang, siger ITD’s administrerende direktør Carina Christensen.

Regeringen dropper samtidig sit hidtidige forslag om at afhjælpe trængslen på E20 ved at inddrage nødsporet. ITD glæder sig over, at det nu står klart, at nødsporsløsningen på ingen måde løser det altoverskyggende problem med, at trafikvæksten kun fortsætter i årene fremover.

ITD ser også frem til en reduktion af taksterne på Storebælt.

- En takstnedsættelse er positiv for transportbranchen, men den er først og fremmest positiv for det danske erhvervsliv, som transport- og logistikvirksomheder hver dag året rundt servicerer med transportløsninger på tværs af landet, siger Carina Christensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Mærsk trækker i førertrøjen med "målebånd" til grønne IT-indkøb
Slaget er slut: Folketinget vedtager kilometerafgift
Balkan-korridor skal bane vejen for førerløs godstransport
DHL hælder biofuel på Formel1-lastbiler
Kartoffel-gate: Mistanke om protestaktion på Storebæltsbroen
Scan Global udvider med opkøb og står styrket i Europa

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094