23948sdkhjf

Forretningsudvikler til Skagen Havn

Skagen Havn og Erhvervshus Nord bag ny stilling.

 Skagen Havn har sammen med Erhvervshus Nord ansat Jesper Rulffs som erhvervskonsulent. Et job der på sigt skal overgå til en stilling som forretningsudvikler på Skagen Havn.

Jesper Rulffs skal i sit job have fokus på erhvervsudvikling i to af kommunens vækstspor – nemlig fødevarer og det maritime område. Ligesom han skal afdække såvel kortsigtede som langsigtede forretningsmuligheder for Skagen Havn.

- Jesper skal som erhvervskonsulent initiere og igangsætte udviklingsaktiviteter i samarbejde med virksomheder i Skagen indenfor fiskeriet og det maritime vækstspor. Herunder deltagelse i forretningsnetværk med virksomhederne på Skagen Havn. Her har Jesper en række unikke kompetencer, som vi glæder os til at gøre brug af, siger Niels Bay Christensen, erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord.

Maskinmester

Jesper Rulffs er 38 år, uddannet maskinmester og har arbejdet i 9 år med facility management. Herudover har Jesper arbejdet med teknisk salg til den maritime sektor, herunder salg til rederier som Mærsk, Hapag-Lloyd og Scandlines m.v.

Senest har Jesper Rulffs fungeret som afdelingsleder for el og drift på Karstensens Skibsværft.

I jobbet hos Erhvervshus Nord skal han udvikle og vedligeholde forretningsnære relationer til danske og udenlandske virksomheder inden for fiskeri og relateret erhverv hertil som fx maritim service og reparation i Skagen. På sigt skal han overgå til en fuldtidsstilling som forretningsudvikler på Skagen Havn.

- Jeg ser en stor styrke i at få tilknyttet en person, der kan få forretningsudviklingen på Skagen Havn op i et endnu højere gear. Vi har med ansættelsen af Jesper sikret os en stor kapacitet med et indgående kendskab til det maritime område og med en solid salgserfaring til maritime kunder herunder rederier. Samarbejdet med Erhvervshus Nord betyder, at Jesper får et bredt kendskab til erhvervssammensætningen i kommunen og ikke mindst bliver han fortrolig med kommunens vækstspor. Ligesom han får skabt et vigtigt erhvervsnetværk i Skagen, hvilket kommer både ham og Skagen Havn til gode i jobbet som forretningsudvikler, siger Willy Hansen, adm. direktør på Skagen Havn

Gift med Skagen

Jesper er født på Frederiksberg og har størstedelen af sit voksenliv boet i Hørsholm. Han flyttede til Skagen i 2016 sammen med sin kone Maria, som er skagbo. Sammen har de to drenge, Magnus på 8 år og Mads på 4 år.

- Jeg glæder mig til at komme i gang med opgaverne, hvor jeg særligt vil trække på min erfaring med facility management og salg. Jeg tror på, jeg kan bidrage med et teknisk og strategisk indspark til forretningsudviklingen på Skagen Havn. Ligesom jeg glæder mig til at udbygge et solidt erhvervsnetværk, udtaler Jesper Rulffs.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.208