23948sdkhjf

UN Mobilkraner leverer offshore-kran

Specialfremstillet til MARTEC.

Det maritime og polytekniske uddannelsescenter MARTEC i Frederikshavn har for nylig indviet en specialombygget HD-kran, som skal sikre studerende og kursister helt nye muligheder for at dygtiggøre sig inden for offshore-sektoren.

Det er en SENNEBOGEN 630 leveret af UN Mobilkraner.

SENNEBOGEN-kranen er uddannelsescentrets tredje stationære kran, men den første kran til decideret offshore-brug. Og den første af denne kaliber. Ud over bomlængden på godt 32 meter og en egenvægt på 28 ton er også kabinen større end normalt på denne typer kraner og har plads til to personer – en kursist og en instruktør.

Med den nye kran er det MARTECSs forhåbning, at man snart vil kunne udbyde certificeringskurser til offshore-industrien, hvor der er stor efterspørgsel på skibsassistenter, som kan betjene både landbaserede og offshore kraner.

Specialfremstillet superkran

MARTECs nye offshore-kran er udviklet og indkøbt gennem UN Mobilkraner og fremstillet på SENNEBOGEN-fabrikken i Tyskland.

– Det har været en både udfordrende og utrolig spændende opgave for os, fordi der har været nogle meget specifikke krav, der skulle opfyldes. Vi er meget tilfredse med slutresultatet, som virkelig er en helt unik løsning – og som helt sikkert vil give de optimale betingelser for de studerende og kursisterne på MARTEC, lyder det fra UN Mobilkraners salgschef Jørgen Andersen.

Den nye kran er indkøbt med støtte fra fonden Kattegat Silo og Den Danske Maritime Fond.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vognmænd varsler flere aktioner
Disruption: Vi er alle i samme båd
Geodis på opkøb i Schweiz
Kæmpe logistikcenter slår dørene op for virksomhederne
Postnord ser fordobling af svindel-beskeder
DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08