23948sdkhjf

Speditør-hit på LinkedIn

15.000 er med i speditørnetværket på LinkedIn

I midten af marts 2017 oprettede Danske Speditører et professionelt speditørnetværk på LinkedIn. I løbet af de første tre måneder er 15.000 personer fra virksomheder inden for spedition, logistik, handel og service kommet med.

Bag netværket står Danske Speditører, der først og fremmest bruger netværket til at fortælle om, hvad speditørerne gør og mener.

Politik- og kommunikationschef i Danske Speditører, Henrik Beck, fortæller, at Danske Speditører på det seneste f.eks. har sendt uploads om, at årets toldkonference er blevet aktualiseret af statsministerens og skatteministerens melding om, at den ny Toldstyrelse i Århus skal tilrettelægge sit arbejde med fokus på ”en mere digital og kundevendt toldbetjening af borgere og virksomheder, så de danske virksomheders globale handel understøttes bedst muligt”.

Danske Speditører har også sendt uploads om, at aktualiteten også er helt i top, når det handler om Toldkonferencens andet store tema, nemlig Brexit.  Det skyldes, at den britiske premierminister ved parlamentsvalget tidligere i juni 2017 har mistet sit flertal i parlamentet, og at der derfor er opstået en helt ny politisk situation af stor betydning for de kommende skilsmisseforhandlinger med EU. Det vil have betydning for, i hvilket omfang Storbritannien fremover kan forventes at deltage i det indre marked og i EU’s Toldunion.  

- Toldkonferencen tirsdag den 19. september 2017 er et rigtig godt eksempel på et arrangement, vi vil gøre alt hvad vi kan for at markedsføre på LinkedIn. Det samme vil vi gøre med de produkter og services, som Danske Speditører tilbyder inden for rådgivning om indgåelse af kontrakter, håndtering af de nye krav om persondata, firma- og privatforsikring og om efteruddannelse. Nu har vi fået et særdeles stort og effektivt netværk til at understøtte vores virksomhed, fortæller Henrik Beck.

Henrik Beck ønsker at benytte lejligheden til at sige tak til de foreløbig 15.000 personer, der er kommet ind i LinkedIn-netværket. Samtidig vil han gerne modtage mails på hbe@dasp.dk med forslag til justeringer af form og indhold på LinkedIn-profilen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079