23948sdkhjf

Farvel efter 45 år hos K. Hansen

Ulla Teilmann stopper i Vejen-firmaet.

Efter 45 år som medarbejder hos K. Hansen Transport A/S har bogholder Ulla Teilmann valgt at sige farvel til det firma, hun blev ansat i 19. juni 1972.

- Dengang blev hun ansat som kontorassistent, men op igennem 70'erne og 80'erne voksede firmaet, og Ullas ansvarsområder samtidigt, da hun havde evner, vilje og "nysgerrigheden" til at følge udviklingen på økonomi-området, lyder det fra K. Hansen Transport, der tilføjer:

- Ud over daglige opgaver har Ulla haft en "uformel" HR-funktion, da rigtig mange af vores medarbejdere har betroet sig til Ulla om både firmamæssige og private forhold og aldrig gået forgæves. Endvidere har Ulla været formand for vort festudvalg/personaleforening i cirka 30 år, hvor hun har udvist et stort engagement, både i og uden for arbejdstiden. Ulla tog blandt andet sammen med vor tillidsmand initiativ til 3F's kåring af Årets Arbejdsplads, hvor vi på landsplan fik en 3. plads i 2001. Ulla har været én af vores vigtige kulturbærere i familiefirmaet K. Hansen Transport AS, hvor hun har arbejdet under tre generationer, da Jakob Wiborg Hansen overtog firmaet for fem år siden. Ulla har endda været barnepige for Jakob som ganske lille, skriver K. Hansen Transport i en skriftlig meddelelse.

Ulla Teilmann har sidste arbejdsdag på mandag den 19. juni 2017, hvor der bliver afholdt reception på kontoret fra kl. 15.00 - 16.00.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063