23948sdkhjf

Tradium vil finde de rigtige kurser

Tradium på Transport Vest.

Hos uddannelsesinstitutionen Tradium mener man, at uddannelse er nøgleordet, når konkurrencen om kunderne i transportvirksomhederne skal vindes.

På Transport Vest vil Tradium derfor præsentere gæsterne på standen for en række kurser, der, ud over de lovpligtige certifikat- og kvalifikationsuddannelser, også omfatter uddannelser inden for eksempelvis kundeservice, lastsikring, transportoptimering og kørsel med modulvogntog.

- Opdaterede medarbejdere, der kender den nye teknik, har en fornuftig adfærd og ved, at det er kunden, der i sidste ende betaler lønnen, er afgørende for, at der skabes gode resultater. For at fastholde og udvikle den enkelte medarbejder tilbyder Tradium at hjælpe virksomhederne med at afdække og finde de rigtige målrettede kurser og uddannelsesforløb, som opfylder virksomhedens behov, lyder det fra Tradium.

Ifølge Egon Dal, der er virksomhedskonsulent hos Tradium, er der forventninger om nogle gode faglige snakke på Transport Vest:

- Vi glæder os til at møde vores nuværende og kommende kursister og samtidig fortælle om de mange muligheder, der er på erhvervsuddannelserne og arbejdsmarkedsuddannelserne. Vi håber også at møde mange af de ledende medarbejdere og få en god snak om netop deres strategi på uddannelsesområdet, siger Egon Dal, der er virksomhedskonsulent hos Tradium.

Ud over Egon Dal vil Tradiums nye virksomhedskonsulent Niels Erik Nielsen også være til stede på uddannelsesinstitutionens stand på Transport Vest.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vognmænd varsler flere aktioner
Disruption: Vi er alle i samme båd
Geodis på opkøb i Schweiz
Kæmpe logistikcenter slår dørene op for virksomhederne
Postnord ser fordobling af svindel-beskeder
DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064