23948sdkhjf

- E45-udvidelse er i den grad tiltrængt

Vil give flere sorte tal på bundlinien, mener Aarhus-borgmester.

Jacob Bundsgaard, borgmester i Aarhus Kommune, glæder sig over den kommende udvidelse af E45, men mener også, at dette blot bør være et skridt på vejen mod en større udvidelse fra Vejle i syd til Randers i nord.

Det fortæller borgmesteren til Danmarks Transport-Tidendes særtillæg Transport Aarhus:

Hvad er din reaktion på, at der i Finansloven for 2017 er sat penge af til en udvidelse af E45?

- Jeg glæder mig over, at det er lykkedes at få afsat midler til at udvide E45, for det er i den grad tiltrængt. Nu håber jeg bare, man hurtigt får anvendt de afsatte midler, for der er allerede store trængselsproblemer.

- Jeg glæder mig også over, at det er skrevet ind i Finansloven, at man ikke løser problemerne med denne udvidelse alene, men at der også er behov for en udvidelse af E45 fra Skanderborg S til Vejle og fra Aarhus S til Randers. Det er helt afgørende, at man også retter fokus på disse udvidelser, så man ikke bare flytter flaskehalsen fra det ene sted til det andet, men at man rent faktisk får en opgradering på hele strækningen.

Hvad kommer udvidelsen til at betyde for transporterhvervet i Aarhus?

- Udvidelsen betyder helt grundlæggende, at man i transportbranchen får nemmere ved at få sorte tal på bundlinien, for tid er penge. Hver gang man holder i kø, koster det penge – ikke alene for transportvirksomheden, men også for deres kunder.

- Udvidelsen er også positiv for Aarhus havn, som er et logistikknudepunkt for hele det vestlige Danmark, og særligt får det stor betydning for byens import- og eksportvirksomheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093