23948sdkhjf

ITD måler arbejdsglæden

Analyse sættes i gang.

ITD har netop søsat en større analyse i transport- og logistikvirksomhederne, der lidt utraditionelt skal afdække arbejdsglæden ude i virksomhederne. Resultatet skal bidrage til at udvikle branchen som helhed

Engagement og tilfredshed er afgørende, hvis man som virksomhed vil fastholde medarbejdere og sikre gode resultater. Det er vigtigt i en tid, hvor efterspørgslen på kvalificerede medarbejdere er stigende. Men hvad skal der til for at skabe en arbejdsplads, hvor trivsel og arbejdsglæde går hånd i hånd?

ITD har spurgt bredt ud i branchen for at få et så nøjagtigt billede af virkeligheden derude.

- Vores håb er, at vi får så mange besvarelser ind, at vi får et fyldestgørende billede af, hvad der giver ansatte i transport- og logistikbranchen arbejdsglæde. Her ligger et vigtigt ansvar for alle i branchen i at deltage. Derfor beder vi alle virksomheder om at gøre deres ypperste for at opfordre deres medarbejdere til at indberette deres e-mailadresse til brug for undersøgelsen hurtigst muligt, siger John V. Thomsen.

Han understreger, at arbejdsglæde er et af de bærende elementer for ITD’s arbejde i 2017.

Svarfristen for indsendelse af e-mailadresser er den 31. december 2016. Analysen skal blandt andet vise, hvad der fungerer rigtig godt, og hvad der eventuelt kan arbejdes med for at skabe en endnu bedre arbejdsplads og dermed fastholde og tiltrække medarbejdere.

Det er analysebureauet Gallup, som står for selve undersøgelsen, som tager cirka 15 minutter at besvare. Selve undersøgelsen gennemføres uge 2-4, 2017.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063