23948sdkhjf

Dekra overtager Grøns

Dekra har erhvervet Grøns Transport Uddannelser A/S.

- Jeg er stolt over og glad for at, kunne meddele at Grøns Transport Uddannelser A/S og Grøn Køreteknisk Anlæg A/S dags dato er blevet en del af en international førende virksomhed inden for chaufføruddannelse og trafiksikkerhed, nemlig Dekra, udtaler adm. direktør og nu tidligere ejer i Grøns, Karsten Trend Poulsen i en pressemeddelse.

- Grøns Transport Uddannelser har gennem de senere år vokset sig til at være den største udbyder i Nordjylland inden for de kurser man udbyder, samtidig er Grøns lykkedes med, at fastholde høj kvalitet og fleksibilitet, i en grad så kunderne har evalueret, at Grøns er den bedste udbyder i Nordjylland af transport uddannelser. Grøns er en sund og veldrevet virksomhed, med dygtige og engagerede medarbejdere, alt sammen ting som har medført at Dekra har ønsket at købe Grøns og som vi nu kan glæde os over bliver en del af Dekra, udtaler adm. direktør i Dekra Danmark, Peter Laursen.                  

Grøns Transport Uddannelser A/S og Grøn Køreteknisk Anlæg A/S fortsætter som selvstændige selskaber under Dekras ejerskab med Karsten Trend Poulsen som adm. direktør.

Årelangt samarbejde

Grøns og Dekra har samarbejdet i flere år og med købet bliver Dekra/Grøns landsdækkende udbyder af forskellige AMU transportkurser, samt vognmandsuddannelser.

Den nu tidligere ejer af Grøns, Karsten Trend Poulsen er stolt og glad på medarbejdernes og egne vegne over, at en international anerkendt virksomhed som Dekra, udpeger Grøns som en virksomhed man ønsker skal være en del af Dekra.

- Det ser jeg som et tydeligt bevis på at vi i Grøns gør det rigtigt godt. Vi er rigtig glade for den gode og positive udvikling og vækst vi har haft og fortsat er i hos Grøns. At vi nu får mulighed for, at blive en del af en af de største og mest seriøse spillere på det internationale transport uddannelses marked er helt fantastisk. Det vil bl.a. udmønte sig i at, vi kan give vores kunder en endnu bedre service og vores ansatte endnu flere muligheder, siger Karsten Trend Poulsen.

Efteruddannelse

I Danmark udbyder Dekra chaufføruddannelser, vognmandsuddannelser, køreteknisk anlæg, samt en virksomhed som hjælper Jobcentre med at få ledige i beskæftigelse.

- I hele Europa efteruddannede sidste år, flere end 100.000 chauffører, hvilket giver enormt mange kompetencer, som vi i Nordjylland nu også får mulighed for at trække på. I Grøns Transport Uddannelser A/S bestræber vi os på at fortsætte væksten og vores generelle positive udvikling. Jeg ser frem til ikke bare at fastholde, men udbygge vores dygtige medarbejderstab afslutter Karsten Trend Poulsen.

Dekra, som er pionerer inden for trafiksikkerhed, blev stiftet i 1925 i Stuttgart. I dag har Dekra mere end 37000 ansatte i 50 lande, som bl.a. arbejder med at højne sikkerheden i trafikken, i industrien og i hjemmet. Dekra arbejder internationalt desuden også med bilsyn, crash tests, miljøcertificeringer, rekruttering, osv.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Mærsk trækker i førertrøjen med "målebånd" til grønne IT-indkøb
Slaget er slut: Folketinget vedtager kilometerafgift
Balkan-korridor skal bane vejen for førerløs godstransport
DHL hælder biofuel på Formel1-lastbiler
Kartoffel-gate: Mistanke om protestaktion på Storebæltsbroen
Scan Global udvider med opkøb og står styrket i Europa

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235