23948sdkhjf

Afsejling af M/F Berlin udsat

Testprogram trækker ud.

Færdiggørelsen af den nye Scandlines-færge M/F Berlin, der skal indsættes på ruten Gedser-Rostock, er inde i den absolutte slutfase på det fynske værft FAYARD. Det meget omfattende testprogram trækker dog ud.


Forsinkelsen skyldes delvis en skadet hovedstrømtavle, ligesom juleferien også er en medvirkende årsag.
Arbejdet i maskinrummet er færdiggjort, og alle test er forløbet tilfredsstillende. Det samme gælder for den nye bro. Også de to vogndæk er klar til brug.
Kabelarbejdet blev afsluttet midt i december, mens arbejdet med interiør forventes afsluttet i begyndelsen af januar 2016.
En endelig dato for idriftsættelse kan endnu ikke oplyses.


Symbol siden 1872

Scandlines står som symbolet på et historisk og tæt samarbejde mellem Danmark, Tyskland og Sverige siden 1872. Under navnene Scandlines og Scandlines Helsingør-Helsingborg markedsføres i dag tre korte færgeruter med høj kapacitet og frekvens samt en grøn vision for fremtiden.


Kerneforretningen består i at levere transportservice til både passagerer og fragtkunder. Hovedfokus i alle Scandlines’ aktiviteter er at skabe værdi for kunderne om bord på færgerne såvel som i Scandlines’ butikker.
Fordelt på over 90.000 afgange på 12 færger transporterede Scandlines i 2014 i alt 14,8 millioner passagerer, 3,2 millioner personbiler, 900.000 fragtenheder og 60.000 busser på ruterne Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062