23948sdkhjf

Vognmand kræver 5,2 mio. kr. i erstatning

Ikast-virksomhed med million-underskud efter "uberettiget" brud.

- Jeg er overrasket over, at bruddet kom på den måde. På sigt havde jeg nok forventet det, fordi de ville have al kørsel over på deres egne blå biler. Men ikke at det skete på den måde.

Anders Borg, direktør og medlem af bestyrelsen hos Jørgen Jensen Distribution A/S, Ikast, forklarer til Trans Inform, at han håber, at selskabets erstatningskrav på 5,2 mio. kr. mod PostNord Logistics A/S afgøres i løbet af første halvår af 2016.

Et erstatningskrav der blev rejst tidligere i år, efter at PostNord 13. marts opsagde samarbejdet med den midtjyske vognmandsforretning med øjeblikkelig virkning.

- I sommeren 2014 opsagde PostNord alle aftaler med alle vognmænd, og vi var så én af dem, der fik en ny aftale med PostNord. Vi fik ikke siden nogle hints om, at det vi gjorde for PostNord, var forkert. Derfor mener jeg, at vi har en klokkeklar sag. Heldigvis bliver vores erstatningskrav afgjort ved en voldgift, men sagen er ikke berammet endnu. Vi har indleveret vores åbningsskrift, mens PostNord har indleveret svarskrift, forklarer Anders Borg.

Læs mere i Trans Informs januar-udgave, der udkommer 18. januar 2016.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079