23948sdkhjf

DM i Skills i Bella Centret

Danmarks hidtil største uddannelsesevent kører torsdag 8. til lørdag 10. januar.

Transporterhvervets Uddannelser er med, når der fra torsdag 8. til lørdag 10. januar holdes DM i Skills i Bella Centret i København.

Danmarks hidtil største uddannelsesevent giver debut til TUR, der glæder sig til at sætte spot på transporterhvervets uddannelser i de nye rammer.

På TUR’s stand samles blandt andet en flok ambitiøse og dygtige transportlærlinge, der fortæller gode historier fra deres respektive transportuddannelser og besvarer spørgsmål fra de besøgende – især de mange folkeskoleelever, der gæster DM i Skills.

TUR’s 27 meter lange stand giver plads til en ambulance (med redderelever), en gaffeltruck- og en lastbil-simulator, messediske, cafe-område, TUR-personale og lærlinge.

Inden for alle fagområder er der en række konkurrencer med tilhørende præmier - blandt andre en iPad mini eller gavekort.

Cargo Cup

Transportspillet Carco Dynasty sætter fokus på iværksætteri med en stor turnering, der kulminerer med en finale ved DM i Skills. Elever fra to skoleklasser mødes i Cargo Cup-finalen på hovedscenen torsdag klokken 14.30, hvor komiker Ruben Søltoft underholder og kommenterer dysten. Vinderholdet får et gavekort på 10.000 kr. til en stor klassefest.

Der er gratis adgang via indgang ØST, tre minutters gang fra metrostation Bella Center.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094