23948sdkhjf

Det bar' Daily i Aalborg

Team Vendelbo investerer i International Van of the Year 2015.

Team Vendelbo ApS i Aalborg har netop gennemgået et generationsskifte, hvor indehaver John Jensen har solgt halvdelen af virksomheden til sin kørselsleder René Pedersen.

Den første store investering de har gjort sammen, er fornyelse af bilflåden. Således har Team Vendelbo netop investeret i syv nye Iveco Daily kassebiler. Modellerne er 35S15V med 16 kubikmeter store varerum, der betyder, at de har en højeste tilladt totalvægt på 3.500 kg. Hele bilen trækkes af en 2,3 liters stor turbodieselmotor med 146 hk.

Den nye Iveco Daily er netop kåret til International Van of the Year 2015, hvor den kørte frem på en klar førsteplads over et stærkt felt bestående af blandt andet Fiat, Ford, Mercedes-Benz og Renault-Opel.

De nyindkøbte Iveco Daily skal bruges til kurérkørsel, herunder kørsel for UPS i Nordjylland, idet Team Vendelbo ApS leverer transportydelser for UPS.

Bilerne leveres af Carsten Severinsen, Iveco Aalborg.

Team Vendelbo ApS åbnede i 1995, dengang med én bil. Nu består bilflåden af 25 biler. Én af hovedopgaverne i dag er udliciteret ledelse af kurérkørsel i Nordjylland for det verdensomspændende kurérfirma UPS, hvor Team Vendelbo har 22 biler tilknyttet fast. Herudover udfører firmaet services som distributions- og firmakørsel samt lagerhotel.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.191