23948sdkhjf

Havn investerer i gadelamper med Street WiFi

Det vil være lastbilschauffører, færgepassagerer samt byens borgere, der vil få glæde af det nye LED-belysningsanlæg med Street Wi-Fi, der opsættes på færgehavnsområdet i Frederikshavn.

Anlægget indeholder det nyeste inden for LED-teknologi kombineret med indbygget Street Wi-Fi fra S-Light A/S og lyslederbaseret internet fra Bredbånd Nord.

Frederikshavn Havn forventer, at anlægget kan tages i brug først i 2015, og det afgørende har været at skabe gode rammer for dem, der opholder sig på færgehavnsområdet:

-I forbindelse med at Frederikshavn Havn har renoveret færgehavnsområdet, forbedret parkeringsforholdene samt etableret en plads, hvor kommunen kan lave forskellige aktiviteter, har vi set på, hvordan vi kan give byens borgere, færgepassagerer, lastbilchauffører og andre gæster en god oplevelse, når de færdes på havnen. Her synes vi, at gratis internet er en vigtig brik, og har derfor valgt en miljøvenlig løsning med belysning og Wi-Fi i samme enhed. Ud over området ved Paradiskajen etablerer Frederikshavn Havn også gratis internet på Stena Lines opmarchplads, så passagerer og lastbilschauffører har mulighed for at bruge ventetiden på arbejde, underholdning eller at kontakte venner og familie. Alt sammen noget der bidrager til at skabe en god oplevelse, udtaler Søren Pilgaard, Teknisk chef ved Frederikshavn Havn.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063