23948sdkhjf

Ny i DSV-bestyrelse

Helle Østergaard Kristiansen afløser Birgit W. Nørgaard i DSV’s bestyrelse.

Helle Østergaard Kristiansen blev på DSV’s generalforsamling 16. marts valgt som nyt medlem af bestyrelsen. Hun har en omfattende erfaring inden for bæredygtig energi, finansiering og ESG (Environment, Social, Governance).

Hun afløser Birgit W. Nørgaard, der har været medlem af DSV’s bestyrelse siden 2010, og som ikke ønskede genvalg.

Det skiver DSV A/S i en selskabsmeddelelse.

Helle Østergaard Kristiansen har i dag en stilling som administrerende direktør i Danske Commodities.

Hun har en stærk ESG-profil og stor erfaring inden for vedvarende energi og finans. Udover at være nyt medlem af DSV's bestyrelse sidder hun i bestyrelserne på Systematic A/S og ARoS Aarhus Kunstmuseum.

Mere end én gang har Fortune Magazine kåret Helle Østergaard Kristiansen til en af verdens 50 mest magtfulde kvinder.

Formand for DSV's bestyrelse, Thomas Plenborg, siger:

- Jeg er glad for at kunne byde Helle Østergaard Kristiansen velkommen i bestyrelsen i DSV. Helles baggrund inden for vedvarende energi og finans gør hende til en stærk tilføjelse til vores bestyrelse. Jeg tror på, at Helle kan bidrage væsentligt til den strategiske udvikling af DSV, især på området af ESG.

Helle Østergaard Kristiansen ser frem til at træde ind i DSV's bestyrelse og bidrage til at accelerere virksomhedens strategiske dagsordener. Hun siger:

- DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder og en af de største virksomheder i Danmark. Med DSV's omfang og gennemslagskraft følger en unik mulighed for at gøre en forskel i branchens grønne omstilling, som DSV allerede arbejder aktivt på at gøre. Jeg er glad for at være blevet valgt til bestyrelsen i DSV, og jeg ser frem til at bidrage til dens vigtige dagsordener sammen med formanden, bestyrelsesmedlemmerne, direktionen og den globale DSV-organisation.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157