23948sdkhjf

Svenske Greencarrier Group øger fokus på konsolidering

Greencarrier Group udvider konsolideringsaktiviteter og rebrander opkøb.

Den internationale logistik- og transportvirksomhed Greencarrier Group – der har oprindelse i Sverige -  udvider sine konsolideringsaktiviteter med kontorer i Hamborg og Singapore. Investeringen markerer begyndelsen på en langsigtet ambition om at styrke Green Carriers konsolideringsforretning.

Efter udvidelsen omdannes det Greencarrier-ejede selskab Maritime Transport & Agencies (MTA) til Greencarrier Consolidators.

Det skriver Greencarrier Group i en pressemeddelelse.

Greencarrier Group er en familieejet svensk virksomhed, der med egne ord ”har med over 40 års specialisering i bæredygtige logistikløsninger.

Med base i Norden og Baltikum planlægger Greencarrier Group nu at udvide sin konsolideringsforretning til nye markeder ved at åbne kontorer i Tyskland og Singapore. En udvidelse, der giver øget kontrol og åbner op for nye transportruter:

- Hamburg vil fungere som vores gateway for Norden, samt facilitere tjenester til andre markeder i Europa. Singapore er LCL-centeret for omladning og distribution af gods og distribution i Sydøstasien, der understøtter både import- og eksportlast. Disse strategiske placeringer giver os øget kontrol over vores kunders omladningslast, samtidig med at vi opretholder vores tætte samarbejde med partnere og agenter i disse regioner, siger Stefan Björk, ejer af Greencarrier Group.

Langsigtet ambition

Investeringerne er begyndelsen på en langsigtet ambition om at vækste konsolideringsforretningen og en strategisk beslutning om yderligere at styrke og forene Greencarrier-brandet. For at markere udvidelsen vil det Greencarrier-ejede firma MTA omdanne sig til Greencarrier Consolidators senere på året.

- Vi er glade for at kunne annoncere udvidelsen af vores LCL-kapaciteter og netværk, ikke kun på vores hjemmemarked, men også i Tyskland og Singapore. Vi vil få en markant bedre dækning, synlighed og kontrol, og det håber vi, at kunderne vil mærke, når de samarbejder med os. I løbet af dette år vil vi også fortsætte med at investere i vores hovedmarkeder i de nordiske og baltiske lande med fokus på rekruttering og udvikling af talenter til at udvide vores forretningsdrift, siger Nicolas Myrén, administrerende direktør for Maritime Transport & Agencies (MTA).   /Smir

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.172