23948sdkhjf

Rønne Havn opruster juridisk

Advokat Sisse Sejer Riis fra Gudhjem tiltræder 1. maj som General Counsel for Rønne Havn.

Udviklingen i Rønne Havn tager fart i de her år og behovet for intern juridisk kompetence er nu så stort, at havnen ansætter sin egen jurist i en nyoprettet stilling som General Counsel.

Sisse Sejer Riis skal bistå alle forretningsområder med kontraktmæssige forhold og forpligtelser i forhold til kunderne.

Det skriver Rønne Havn i en pressemeddelelse tirsdag, hvor havnen blandt andet fremhæver ansættelsen som en »kvalitetssikring, hvor havnens kunder fortsat får den gode og professionelle oplevelse af samarbejdet med havnen.«

Sisse flyttede tilbage til Bornholm i 2019 efter en årrække at have fungeret som advokat i København hos bl.a. Kromann Reumert. Hun kommer fra et job som advokat hos det lokale advokatkontor, Advodan, der ligger i Rønne.

- Vi oplever generelt en vækst på havnen, og dermed et betydeligt højere aktivitetsniveau, der gør, at vi løbende skal konsolidere organisationen. Ikke mindst interessen for at bruge vores havn som udskibningshavn for de mange vindmølleprojekter i Østersøen er stærkt stigende. Det er meget positivt, men med den øgede interesse fylder også en del arbejde med at bistå havnens forretningsområder, udarbejde kontrakter og følge op på disse, da det ofte er meget komplicerede aftaler, der skal udarbejdes. Vi er derfor glade for, at vi har fundet en lokal jurist, som kan hjælpe os med det arbejde og med al det andet juridisk arbejde, som der er i at udvikle en moderne erhvervshavn, siger Lars Nordahl Lemvigh, adm. direktør i Rønne Havn A/S.

Sisse Sejer Riis er bosat i Gudhjem sammen med sin mand og barn. Hun tiltræder stillingen den 1. maj.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at starte hos Rønne Havn A/S. Havnen står midt i en kæmpe udvikling, som jeg ser frem til at være en del af og bidrage til. Jeg har flere års erfaring med arbejde med kontrakter, og tror derfor, at Rønne Havn A/S og jeg er et rigtig godt match, siger Sisse Sejer Riis.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye beregninger: Endnu en bombe sprænger under mærsk-motorvejen
Mens transportsektoren skriger på arbejdskraft: Bøvl med køreprøver skaber flaskehals
TikTok saver i modebranchens lange forsyningskæder
Panamakanalen i alarmberedskab: Skibstrafikken truet af tørke
Hurtigere i gang med ny lagerautomat fra Knapp
Politikere frygter at Femern-forbindelsen bliver mest for lastbiler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126