23948sdkhjf

Fjord Line gennemfører permanent ruteændring

Højere frekvens og helårstilbud mellem Kristiansand og Hirtshals.

Fjord Line har siden starten af 2020 været påvirket af COVID-19-pandemien og energikrisen. Selskabet har løbende tilpasset aktiviteterne til disse udfordringer, senest med en reduceret sejlplan og den igangværende motorombygning af vores LNG-skibe, MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord, til dual fuel-drift.

Når trafikken med MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord genoptages i henholdsvis maj og juni, vil skibene permanent sejle mellem Bergen – Stavanger – Hirtshals – Kristiansand.

- Dette er et strategisk skridt for at sikre et endnu bedre tilbud til de rejsende og fragtkunderne på den korteste sejlstrækning mellem Norge og kontinentet. Ændringen medfører en højere frekvens, helårstilbud mellem Kristiansand og Hirtshals og at vores kunder fremover kan vælge at sejle med både søsterskibene MS Stavangerfjord/MS Bergensfjord og højhastighedskatamaranen Fjord FSTR, siger administrerende direktør i Fjord Line, Brian Thorsted Hansen.

Ændringen betyder, at MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord ikke længere vil anløbe Langesund Havn. Fjord Line har sejlet til og fra Langesund siden 2014.

Fjord Lines øvrige ruter vil ikke blive påvirket af ændringerne.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye beregninger: Endnu en bombe sprænger under mærsk-motorvejen
Mens transportsektoren skriger på arbejdskraft: Bøvl med køreprøver skaber flaskehals
TikTok saver i modebranchens lange forsyningskæder
Panamakanalen i alarmberedskab: Skibstrafikken truet af tørke
Hurtigere i gang med ny lagerautomat fra Knapp
Politikere frygter at Femern-forbindelsen bliver mest for lastbiler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094