23948sdkhjf

Mæersk fuldfører Martin Bencher-opkøb

A. P. Møller - Mærsk gennemfører opkøb af projektlogistikspecialist Martin Bencher Group.

A .P. Møller - Mærsk (Mærsk) annoncerede mandag færdiggørelsen af sit opkøb af Martin Bencher Group, en dansk projektlogistikekspert med premium-kapaciteter inden for ikke-containeriseret projektlogistik og globale operationer.

- Jeg er begejstret for at byde Martin Bencher velkommen til Mærsk. Med tilføjelsen af Martin Bencher styrker vi vores evne til at tilbyde projektlogistiktjenester til vores globale kunder, samtidig med at vi leverer et mere omfattende tilbud til en bred vifte af industrier. Som sådan passer Martin Bencher virkelig perfekt til Mærsk og vores integratorstrategi”, siger Karsten Kildahl, Regional Managing Director i Mærsk i Europa.

Anderkendt specialist

Martin Bencher er en anerkendt specialist inden for projektlogistiktjenester med en høj grad af pålidelighed, en dokumenteret track-record og et stærkt fokus på sundhed, sikkerhed, sikkerhed og miljø (HSSE).

Martin Bencher blev grundlagt i 1997 og er en asset-light logistikleverandør, der har specialiseret sig i projektlogistik. Martin Benchers kerneevne er at designe end-to-end projektlogistikløsninger til globale kunder, og virksomhedens konkurrencemæssige styrker omfatter dyb brancheekspertise, en solid track record, langsigtede interessentrelationer samt en højtuddannet organisation.

- Vi ser frem til at blive en integreret del af Mærsk. Vores virksomheder supplerer hinanden på så mange måder, at vi forventer en problemfri overgangsoplevelse for både vores kolleger og kunder. Sammen kan vi opnå vores fulde potentiale og vil bringe omfanget, engagementet og evnerne til at håndtere hele logistikarbejdet for kunder over hele verden, siger Peter Thorsø Jensen, administrerende direktør for Martin Bencher.

Martin Bencher Group har hovedkontor i Aarhus, Danmark og er tilstede på nøglelokationer globalt gennem 31 kontorer i 23 lande med næsten 170 ansatte.

Om handlen

Virksomhedsværdien af transaktionen er ca. USD 61 mio. på post-IFRS16-basis som annonceret den 5. august 2022 under forudsætning af en uændret valutakurs. Virksomhedsværdien afspejler et EV/EBITDA-multipel på 7,1 baseret på estimeret post-IFRS16 EBITDA for hele 2021.   /Smir

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11