23948sdkhjf

SAS lancerer to nye ruter til The Big Apple

Rejsende fra Aalborg og Gøteborg kan tre gange ugentligt se frem til direkte ruter til New York.

Der bliver sandsynligvis grundlag for belly cargo i bugene, når SAS lancerer to nye ruter fra Aalborg og Gøteborg til New York fra april 2023.

Efter ruteudvidelsen kan borgere fra Aalborg og Gøteborg flyve direkte til New York tre gange ugentligt med den seneste tilføjelse til SAS-flåden - Airbus A321 Long Range.

- Som en del af SAS’ strategi om at styrke det regionale tilbud i Skandinavien er vi glade for at kunne åbne interkontinentale ruter fra Gøteborg og Aalborg. Vi ser en efterspørgsel fra byer uden for hovedstæderne og er glade for at knytte dem til flere dele af verden. Airbus A321 Long Range er et lidt mindre langdistancefly med en perfekt størrelse til at betjene de regionale markeder. At få en komfortabel måde at rejse på med færre stop til spændende byer som New York er noget, vi tror, vores rejsende vil sætte stor pris på, siger Erik Westman, EVP & CCO, Network and Revenue Management hos SAS.

De nye ruter supplerer SAS' fire andre ruter til New York, og SAS vil tilbyde i alt fem daglige afgange fra Skandinavien til New York.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Mærsk trækker i førertrøjen med "målebånd" til grønne IT-indkøb
Slaget er slut: Folketinget vedtager kilometerafgift
Balkan-korridor skal bane vejen for førerløs godstransport
DHL hælder biofuel på Formel1-lastbiler
Kartoffel-gate: Mistanke om protestaktion på Storebæltsbroen
Scan Global udvider med opkøb og står styrket i Europa

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125