23948sdkhjf

MSC sætter første fragtfly på vingerne

Verdens største containerrederi er nu for alvor flyvende.

Schweiziske MSC – Mediterranean Shipping Company, der først og fremmest er kendt som containerrederiet, der netop har overhalet danske Mærsk som verdens største af slagsen, er nu for alvor i luften med sit nye luftfragtselskab.

MSC har nemlig taget det næste skridt i udviklingen af sin Air Cargo-løsning med leveringen af det første MSC-mærkede fly, bygget af Boeing og drevet af Atlas Air. B777-200 Freighteren vil flyve på ruter mellem Kina, USA, Mexico og Europa.

Jannie Davel, senior vice president for Air Cargo hos MSC:

- Vores kunder har brug for muligheden for luftløsninger, og derfor integrerer vi denne transportform for at komplementere vores omfattende maritime- og landfragtsoperationer. Leveringen af dette første fly markerer starten på vores langsigtede investering i luftfragt.

Jannie Davel kommer med omfattende luftfragterfaring efter at have arbejdet i sektoren i mange år, senest som leder af Deltas kommercielle fragtoperationer, før han kom til MSC i 2022.

- Siden jeg startede hos MSC, har jeg talt med adskillige partnere og kunder på tværs af markedet, og det er meget tydeligt, at luftfragt kan sætte en række virksomheder i stand til at opfylde deres logistikbehov. Flyvning tilføjer muligheder, hastighed, fleksibilitet og pålidelighed til forsyningskædestyring, og der er særlige fordele ved at flytte letfordærvelige varer, såsom frugt og grøntsager, farmaceutiske og andre sundhedsprodukter og varer af høj værdi. Vi er glade for at se det første af vores MSC-mærkede fly komme til vejrs, siger Jannie Davel.

/anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079