23948sdkhjf

Speditører hilser indspark fra MEP Marianne Vind velkommen

Arbejdskraftmangel skal også på dagsordnen i Danmark, mener Danske Speditører.

Som omtalt i Transport Today mandag, så var det socialdemokratiske medlem af Europa-Parlamentet, Marianne Vind, i sidste uge vært ved et debatmøde i Bruxelles om manglen på kvalificeret arbejdskraft i transport- og logistiksektoren.

I Danske Speditører bliver Marianne Vinds indspark til debatten om manglen på arbejdskraft hilst velkommen.

»Ved åbningen af arrangementet talte Marianne Vind om vigtigheden af at sikre mere gunstige arbejdsforhold for chauffører i vejgodstransportsektoren, og fremhævede som eksempel sikre parkeringspladser, og om hvordan bedre forhold kan være med til at tiltrække flere kvinder til sektoren,« skriver Danske Speditører.

»Marianne Vinds udogmatiske tilgang til den store udfordring - at tiltrække flere medarbejdere til transporterhvervet - er ikke bare spændende men ligefrem forfriskende, og det er en af de byggesten, som Danske Speditører vil anvende til den fortsatte dialog på europæisk og nationalt niveau. Det gør vi vel vidende, at flere kvindelige kolleger blot er et lille hjørne af problemet. MEN det er et forslag med stor signalværdi, og derfor skal vi udnytte, at det er med til at skærpe den politiske interesse,« skriver Danske Speditører i en kommentar til medlemmerne.

Speditørernes brancheorganisation mener, at næste skridt erat få emnet højt på dagsorden hos den kommende danske regering.   /Smir

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125