23948sdkhjf

Ny containerrute Stockholm-Hull

Ny forbindelse styrker den svenske havns status som logistikknudepunkt.

Rederiet SUN Line Shipping har lanceret en helt ny Rotterdam˗Stockholm˗Hull containerservicerute. Dermed har Stockholm Norvik Port nu to nye destinationsforbindelser, hvilket yderligere styrker havnens status som et vigtigt logistikknudepunkt i Storstockholm-området.

Den nye Rotterdam˗Stockholm˗Hull containerservicerute blev indviet den 11. november. Rederiet SUN Line Shipping, et datterselskab af ThorSvecon Group AB (TSG AB), har øget sin flåde og har introduceret containerskibet Perseus på ruten. Skibet har en lastkapacitet på 660 TEU og vil sejle til og fra Stockholm Norvik Port en gang ugentligt.

- Vi har set en løbende stigning i efterspørgslen fra fragtejere, der ønsker at transportere varer mellem Sverige, Holland og England, og nu er tiden inde. At operere fra Sveriges nyeste havn Stockholm Norvik føles som et naturligt skridt og er helt på linje med vores mål om at styrke vores position inden for østkystfart, forklarer Eric Hjalmarsson, administrerende direktør for TSG AB.

Rotterdam og Hull er to helt nye destinationer, der nu kan nås fra Stockholm Norvik Port, og konsoliderer havnens position som et vigtigt logistikknudepunkt i Storstockholm-området, siger Johan Wallén, administrerende direktør i Ports of Stockholm:

- Det er en fornøjelse, at endnu en kunde har valgt at forpligte sig til Sveriges mest moderne havn. Stockholm Norvik tilbyder en uovertruffen beliggenhed med sin nærhed til 50 procent af Sveriges samlede forbrug. Stockholm Norvik er nu ved at udvikle sig til det logistikhub, det var planlagt til at være.

Containerterminalen i Stockholm Norvik Port drives af Hutchison Ports Stockholm. Hutchison Ports er den største terminaloperatør i verden med 53 havne i 27 lande.

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125