23948sdkhjf

SATS køber WFS og skaber verdens største handling-virksomhed

Nyt netværk omfatter over 200 handling-lokationer.

Singapore-selskabet SATS (Singapore Airport Terminal Services) køber Worldwide Flight Services (WFS) og skaber således verdens største ground handling selskab.

Det foreslåede opkøb skaber et netværk på flere end 200 luftfragt- og ground handling lokationer i over 20 lande på tværs af Europa, Amerika og Asien-Stillehavsområdet.

SATS vil købe WFS fra et datterselskab af investeringsselskabet Cerberus Capital Management, L.P. (Cerberus) for cirka 8,8 mia. kr.

WFS genererede i årsregnskabet, der sluttede 31. marts 2022, en omsætning på 12,8 mia. kr.

Kerry Mok, præsident og administrerende direktør i SATS:

- Dette er en transformationsmulighed for SATS, og vores foreslåede opkøb af WFS vil skabe en global leder, der kan blive den bedste udbyder af missionskritiske luftfartstjenester. Fra vores hub i Singapore og på vores nyligt kombinerede markeder vil SATS og WFS være i hjertet af globale handelsstrømme, operere i verdens travleste lufthavne og støtte de største virksomheder. Vores kunder fortæller os, at de ønsker problemfri support på tværs af regioner på en måde, der forenkler og styrker deres egen drift. Kombinationen med WFS vil lade os opfylde disse behov gennem nye godshåndteringsløsninger og -kapaciteter, forbedret servicekvalitet, større digitalisering og bedre synlighed og sporbarhed på tværs af hele forsyningskæden, siger Kerry Mok.

Opkøbet vil sætte SATS i stand til bedre at betjene luftfragtkunder i strategiske hubs i Asien, Europa og USA, samt på komplementære nye vækstmarkeder, herunder Latinamerika og Afrika. Det kombinerede netværk dækker handelsruter, der er ansvarlige for mere end 50 procent af den globale luftfragtmængde.

WFS bliver et helejet datterselskab af SATS efter det foreslåede opkøb og vil fortsat blive ledet af administrerende direktør Craig Smyth sammen med andre nøglemedlemmer af WFS-ledelsen.

- WFS er blevet den førende globale leverandør af luftfragtlogistik takket være vores engagement i kunderne, vores erfarne team og vores partnere i Cerberus. Når vi ser på vores næste vækstfase, vil denne kombination levere spændende fordele for vores kunder og vores folk. Vi har stor respekt for SATS, deler lignende værdier og ser frem til at arbejde sammen med deres seniorteam om at opbygge den fremtrædende platform for luftfartstjenester. Ved at samle vores komplementære styrker vil vi være i stand til at bygge videre på vores betroede relationer rundt om i verden, siger Craig Smyth.

Den foreslåede transaktion forventes gennemført i marts 2023 under forudgående betingelser - herunder nødvendige aktionær- og myndighedsgodkendelser.

Euleen Goh, bestyrelsesformand i SATS:

- Dette opkøb er nøje udvalgt for at passe til vores strategi om betydelig skala og værditilvækst. Bestyrelsen er glad for at kunne byde Craig Smyth og hans ledelsesteam velkommen til at udvide SATS-lederteamet ledet af Kerry som koncernpræsident og administrerende direktør til at opbygge en verdensførende godshåndteringsvirksomhed.

/anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08