23948sdkhjf

LH Cargo flyver fossilfrit for Kintetsu World Express

Japansk speditør betaler ekstra for CO2-neutral luftfragt.

Japanske Kintetsu World Express vil reducere selskabets samlede CO2-udledning i forbindelse med luftfragt med fem procent i forbindelse med en aftale om, at Lufthansa Cargo skal anvende bæredygtigt flybrændstof.

Kintetsu World Express har forpligtet sig til at bruge Sustainable Aviation Fuel i perioden fra oktober 2022 til september 2023. Derudover har selskabet besluttet at udligne de såkaldte well-to-tank-emissioner, der genereres under produktion og levering af Sustainable Aviation Fuel med hjælp fra certificerede klimabeskyttelsesprojekter.

- Klimaændringer bliver mere og mere indlysende og ødelæggende overalt i verden. Som speditør er en reduktion af vores Scope 3 drivhusgasemissioner nøglen til at vinde kampen mod den globale opvarmning. Og SAF er en stigende stjerne. For nylig, i vores første svar på anbefalingerne fra The Task Force on Climate-related Financial Disclosures (TCFD), erklærede vi vores hensigt om aktivt at deltage i vores partnerflyselskabers SAF-programmer. Jeg er glad og stolt over at arbejde sammen med vores mangeårige partner Lufthansa Cargo for en bæredygtig fremtid for luftfragtindustrien, udtaler Nobutoshi Torii, President & Chief Executive Officer for Kintetsu World Express.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Mærsk trækker i førertrøjen med "målebånd" til grønne IT-indkøb
Slaget er slut: Folketinget vedtager kilometerafgift
Balkan-korridor skal bane vejen for førerløs godstransport
DHL hælder biofuel på Formel1-lastbiler
Kartoffel-gate: Mistanke om protestaktion på Storebæltsbroen
Scan Global udvider med opkøb og står styrket i Europa

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094