23948sdkhjf

Nye medlemmer af DI Transports bestyrelse

Generalforsamling i DI Transport bød på nye medlemmer i bestyrelsen.

DI Transport afholdt onsdag ordinær generalforsamling. Her var der nyvalg til Jens Visholm, kommerciel direktør i DSB og Ib Gregers Boers, direktør i DitoBus Linjetrafik A/S.

I sin beretning lagde DI Transports formand Jess Abildskou blandt andet vægt på den positive udvikling i DI Transport, og den store indsats under både pandemien og krigen i Ukraine.

- Man bliver helt stolt af transportbranchen, når virksomheder byder sig til med at køre nødhjælp eller køre flygtning videre til tryghed i Europa, lød det fra Jess Abildskou.

I sin gennemgang af den politiske situation lagde branchedirektør Karsten Lauritzen vægt på at transportpolitikken skal nytænkes.

- Det drejer sig om at udvikle transportsektoren, så vi får flere passager i flyene og den kollektive transport, og flytter varerne effektivt, samtidigt med at vi løser den grønne omstilling. Det må aldrig blive enten eller, siger Karsten Lauritzen.

DI Transport ønsker at løfte transportsektoren højere op på den politiske dagsorden.

- Alle har en holdning til transport, men vi skal være bedre til at vise transportens store værdi, og de mange muligheder transport skaber for den enkelte person og den enkelte virksomhed, siger Karsten Lauritzen

Formanden rundede af med at konstatere, at DI Transport er inde i en positiv udvikling.

- Vi har et ønske om at samle transportsektoren i DI, og vi står stærkt i DI Transport, når vi kan tegne transportpolitikken på vegne af 19.000 medlemmer i Dansk Industri, siger Jess Abildskou.   /Smir

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye beregninger: Endnu en bombe sprænger under mærsk-motorvejen
Mens transportsektoren skriger på arbejdskraft: Bøvl med køreprøver skaber flaskehals
TikTok saver i modebranchens lange forsyningskæder
Panamakanalen i alarmberedskab: Skibstrafikken truet af tørke
Hurtigere i gang med ny lagerautomat fra Knapp
Politikere frygter at Femern-forbindelsen bliver mest for lastbiler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.344