23948sdkhjf

LH Cargo skifter til mere miljøvenlig plastfolie

Lufthansa Cargo er det første fragtflyselskab, der anvender mere miljøvenlig plastfolie til emballering.

Lufthansa Cargo introducerer i midten af november en innovativ og særligt tynd plastfilm med 10 procent genbrugsmateriale til emballering af fragten.

Hvert år har Lufthansa Cargo brug for omkring 500 tons plastfolie på verdensplan for at beskytte sin fragt under transport. Som en del af sin bæredygtighedsstrategi har virksomheden i mange år arbejdet på at reducere behovet for plast og på at etablere den mest mulige miljøvenlige håndtering på sine cirka 300 stationer rundt om i verden.

Fra midten af september vil Lufthansa Cargo være det første fragtflyselskab, der bruger en ny type film, der består af ti procent genbrugsplastik og også er en mikrometer (en µ) tyndere end tidligere film. Det betyder, at der skal bruges omkring to kilo mindre film på hver fragtflyvning.

- Plastaffald er blevet et stort problem for miljøet på verdensplan. Vi er derfor særligt optaget af at reducere vores behov for plast og at bruge det på en måde, der sparer ressourcer. I vores bæredygtighedsstrategi følger vi det vejledende princip 'Every Action Counts' Ethvert skridt, vi kan tage for at gøre luftfragtlogistik mere bæredygtig, er vigtigt for os - i luften såvel som på jorden, siger Dorothea von Boxberg, administrerende direktør for Lufthansa Cargo AG, og forklarer sit motiv bag det intense fokus på emnet plastik.

- Vi er særligt glade for at være det første fragtflyselskab, der kan bruge en mere miljøvenlig film i transporten af vores gods efter mange tests på udvalgte stationer og et godt samarbejde med vores specialistafdelinger, vores renovationsselskab og vores filmproducent. Dette bringer os et skridt tættere på vores mål om at bruge vores plastikfilm på en cirkulær måde.

Målet er en lukket kredsløbsbrug af det genanvendelige materiale plast.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109