23948sdkhjf

Stena Line navngiver ny østersøfærge

Stena Estelle der det nyeste og største skib i Stena Lines flåde i Østersøen.

Den 3. september 2022 blev der afholdt en ceremoni for at navngive det nye fartøj på linjen Gdynia-Karlskrona. Champagnen blev brudt på siden af Stena Estelle-færgen af Gdynias viceborgmester for økonomi, Katarzyna Gruszecka-Spychała, skibets gudmor.

- Sejl på Østersøen og forbinder Gdynia med Karlskrona, Polen med Sverige. Vær en glæde for besætningen og passagererne på enhver rejse. Bring ære til dem, der byggede dig! I name you Stena Estelle, sagde Katarzyna Gruszecka-Spychala, og så brød hun, som traditionen kræver, champagnen på skibssiden.

Ceremonien blev overværet af repræsentanter for lokale og centrale myndigheder samt Gdynia Havn og mange virksomheder fra shipping-, speditions- og logistiksektoren. Blandt gæsterne var minister Marcin Horała, statssekretær i ministeriet for fonde og regionalpolitik, Jacek Sadaj, præsident for havnemyndigheden i Gdynia, Dorota Arciszewska-Mielewczyk, præsident for de polske havlinjer og Magdalena Pramfelt, honorær generalkonsul for Sverige i Gdansk.

Fra Stena Lines side var blandt de tilstedeværende Dan Sten Olsson, direktør for Stena AB Group og ejer af Stena Line, Niclas Mårtensson, CEO i Stena Line og Marek Kiersnowski, direktør i Stena Line Polska Sp. Zoo. og handelsdirektør for ruten Gdynia-Karlskrona. 250 venner og bekendte til Stena Line var vidner til den officielle navngivning af skibet.   /Smir

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Mærsk trækker i førertrøjen med "målebånd" til grønne IT-indkøb
Slaget er slut: Folketinget vedtager kilometerafgift
Balkan-korridor skal bane vejen for førerløs godstransport
DHL hælder biofuel på Formel1-lastbiler
Kartoffel-gate: Mistanke om protestaktion på Storebæltsbroen
Scan Global udvider med opkøb og står styrket i Europa

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125