23948sdkhjf

Stort rederi slutter sig til WSC

Pacific International Lines er nu en del af den store brancheorganisation.

Den globale brancheorganisation for linjeskibsfart World Shipping Council (WSC) byder nu velkommen til Singapore-rederiet Pacific International Lines (PIL) som nyt medlem.

PIL blev stiftet i 1967 og rangerer i dag som verdens 12. største rederi med en flåde på omkring 100 containerskibe.

- Vi er meget glade for at byde PIL velkommen til WSC, og vi ser frem til deres bidrag i vores råd og arbejdsgrupper. Som fartøjsejer og direkte arbejdsgiver for over 2.000 søfarende vil PIL bringe vigtige perspektiver og indsigter til vores arbejde, siger John Butler, præsident og administrerende direktør for WSC.

Som repræsentant for PIL i WSC’s bestyrelse udtaler PIL’s danske administrerende direktør, Lars Kastrup:

- PIL er glad for at blive medlem af World Shipping Council og slutte sig til andre ligesindede maritime virksomheder for at styrke industrisamarbejde og fremme centrale globale emner om bæredygtighed. Den langvarige pandemi, selv om den er forstyrrende, har understreget, hvor presserende det er for os at søge levedygtige løsninger til at bekæmpe klimaændringer, og PIL er klar til at optrappe sin støtte til at fremme dekarbonisering og andre bæredygtighedsdagsordener blandt vores ligesindede, lyder det fra Lars Kastrup.

/anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.108