23948sdkhjf

Samarbejde om SAF-operationer

Transportvirksomheder i nyt skridt i den grønne omstilling.

Det luxembourgske luftfragtselskab Cargolux og den franske logistikkoncern Bolloré Logistics indgår samarbejde om brugen af SAF, Sustainable Aviation Fuel i fælles operationer.

Aftalen, der omfatter 800.000 liter SAF, er en del af Cargolux SAF-programmet. Initiativet vil gøre det muligt for Bolloré Logistics at reducere sine Scope 3-drivhusgasemissioner med mindst 2.200 tons CO2e, hvilket afspejler begge parters forpligtelse til bæredygtig drift, lyder det.

- Cargolux er stærkt engageret i udvikling og brug af Sustainable Aviation Fuel og har forudset investeringer i SAF-relaterede projekter i de kommende år. Den aftale, vi underskrev med vores langsigtede partner Bolloré Logistics, er en betydelig præstation, som vi håber at kunne bygge videre på i fremtiden. At tage dette skridt med en betroet kunde er vigtigt for Cargolux, og det fremhæver begge vores virksomheders engagement i miljørigtig drift, siger Domenico Ceci, executive vice president for Sales and Marketing.

Udviklingen og tilgængeligheden af SAF står højt på Cargolux’ dagsorden. Flyselskabet har et dedikeret SAF-program, der sikrer anskaffelsen af nuværende og næste generation af bæredygtige brændstoffer.

- Sustainable Aviation Fuel er en nøgleløsning for Bolloré Logistics til at dekarbonisere transport og nå vores kulstofreduktionsmål, der er opstillet i vores CSR-program "Powering Sustainable Logistics". At opbygge et stærkt partnerskab med en afgørende partner som Cargolux er vigtig for at gøre det muligt for luftfartsindustrien at drive en overgang mod en mere bæredygtig fremtid. Vi er meget glade for at deltage i denne rejse sammen, siger Pierre Houé, vicedriftsdirektør for Bolloré Logistics.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Mærsk trækker i førertrøjen med "målebånd" til grønne IT-indkøb
Slaget er slut: Folketinget vedtager kilometerafgift
Balkan-korridor skal bane vejen for førerløs godstransport
DHL hælder biofuel på Formel1-lastbiler
Kartoffel-gate: Mistanke om protestaktion på Storebæltsbroen
Scan Global udvider med opkøb og står styrket i Europa

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094