23948sdkhjf

DTL-GF: Minister vil stadig afskaffe 11 kilo-reglen

- Vi spiller på samme hold, lød det fra Trine Bramsen til DTL’s generalforsamling.

11 kilo-reglen var nok en gang oppe at vende under DTL’s generalforsamling. Det skete, da transportminister Trine Bramsen (S) talte til forsamlingen.

- Vi spiller på samme hold, men vi er i mindretal, når det gælder at få afskaffet 11 kilo-reglen. Jeg vil gerne have den streget fra godskørselsloven. Vognmænd og chauffører får bedre og mere lige vilkår, hvis den bliver afskaffet. Jeg håber, I vil blive ved med at lægge det politiske pres for, at vi kan komme i mål. Vi må stå sammen og arbejde sammen om at få ændret reglen. Vi ved, at dele af branchen spekulerer i at omgå reglen, sagde hun og nævnte, at det bliver fokus i den arbejdsgruppe, hun netop har nedsat – og som har deltagelse af blandt andre DTL’s Erik Østergaard.

Ministeren understregede, at DTL er en af de centrale aktører i transportbranchen.

- Vi er opmærksomme på, at der er ting, der rører sig. Vi lytter til indspark fra branchen. I er med til at få Danmark til at fungere. Tak for samarbejdet - I er én af de centrale aktører, som man lytter efter, sagde hun og kom kort ind på den grønne omstilling:

- Vi har et ansvar for at levere grønne løsninger. Vi er afhængige af, at vi spiller sammen. I har de bedste løsninger, og jo mere I finder på, jo mere undgår I, at vi finder på fra politisk hold.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127