23948sdkhjf

LH Cargo og Kuehne+Nagel støtter Power-to-Liquid

Fremtidens grønne luftfragt skal flyve på Power-to-Liquid.

Et specielt bemalet Boeing 777 fragtfly gik lige før påske i luften og satte kursen mod Seoul i Sydkorea.

Fragtflyet – med registreringsnummer D-ALFK – skal fungere som ambassadør for fælles mission, som Lufthansa Cargo og Kuehne+Nagel satser på fører til fremtidens grønne flybrændstof.

Luftfragtsudbyderen og speditions- og logistikgiganten vil sammen arbejde for at fremme Power-to-Liquid-teknologier, som de anser for fremtidens CO2-frie drivmiddel for luftfarten og luftfragten.

Parterne annoncerede projektet sidste år.

- Vi er meget glade for, at vi nu også synligt kan udtrykke vores fælles forpligtelse. En succesfuld og bæredygtig transformation af luftfragten kan kun lykkes, hvis vi går sammen med stærke partnere - og det er derfor, vi er meget stolte over at have Kuehne+Nagel ved vores side som tilhænger af denne fremadrettede teknologi, forklarer Dorothea von Boxberg, CEO hos Lufthansa Cargo.

Yngve Ruud, medlem af direktionen for Kuehne+Nagel, ansvarlig for Air Logistics, siger:

- Med det nye Boeing 777 fragtskib D-ALFK i Kuehne+Nagels farve sender vi et stærkt signal om vores virksomheds forpligtelse til bæredygtig luftfragt. Vi oplever allerede en stor interesse fra vores kunder, der ønsker at undgå kulstofemissioner fra deres forsendelser verden over, og det syntetiske SAF-projekt med Lufthansa Cargo er af største betydning for vores fælles mission om CO2-neutral luftfart.  /Smir

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079