23948sdkhjf

Nyt selskab vælger Swissport

Emerald Airlines påbegynder tidligt operationer i Storbritannien.

Irlands nyeste regionale flyselskab Emerald Airlines vælger Swissport som groundhandler ved flere vigtige lufthavne i hele Storbritannien. Som operatør af Aer Lingus Regional har Emerald Airlines for nylig fremskyndet sin påbegyndelse af operationer i Storbritannien, med tjenester der startede 16. marts 2022.

Den femårige kontrakt omfatter, at Swissport leverer groundhandling, afisning, lounge og rengøringstjenester til flyselskabets indenlandske britiske tjenester såvel som flyvninger fra Irland. Som franchiseoperatør for Aer Lingus Regional opererer Emerald Airlines på vegne af Belfast City Airport, Birmingham, Bristol, Edinburgh, Glasgow, Jersey, Leeds Bradford og Newcastle.

I henhold til aftalen med Emerald Airlines forventes Swissport at understøtte cirka 12.500 flyvninger årligt.

- Vi er glade for, at Emerald har valgt Swissport som sin groundhandling-partner i Storbritannien, siger Jude Winstanley, managing director for Storbritannien og Irland hos Swissport.

- Vi er meget stolte over at se et nyt brand komme på markedet og have deres tillid til vores ekspertise og verdensklasseteam. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125