23948sdkhjf

Billund får flyvende start på året

Tocifrede stigninger på fragt.

Februar måned cementerer, at Billund Lufthavn har fået en flyvende start på 2022 på fragtsiden.

Med 6.666 tons luftfragt i løbet af vinterens sidste måned håndterede medarbejderne i cargocenteret hele 22,7 procent mere gods end samme måned sidste år. Importen steg 33,4 procent, mens eksporten steg 19,3 procent – naturligvis set i lyset af, at februar 2021 ikke hører til de bedste måneder i lufthavnens historie.

Men hændelserne i Ukraine sætter et skår glæden, lyder det fra Jan Hessellund, administrerende direktør i Billund Lufthavn:

- Besøget af verdens største fly, AN-225, i starten af februar vakte glæde og opsigt fra nær og fjern, da den lettede fra Billund Lufthavn og landede i Ukraine. Det er ubegribeligt det, der udspiller sig dernede, og det sætter tingene i perspektiv. Vi skal virkelig sætte pris på det, vi har i dag. I Billund Lufthavn skal vi holde fast i den positive følelse af optimisme vedrørende passagertrafikken, men i den grad også stoltheden af den ekstrem flotte vækst, der er på cargosiden – og alle de medarbejdere, der dagligt løfter opgaven, så det hele spiller sammen i en større enhed, siger Jan Hessellund. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094