23948sdkhjf

Hapag-Lloyd: Nyt øst-vest loop

Ny service Hamborg-Dachan.

Med virkning fra 1. april 2022 vil det tyske containerrederi Hapag-Lloyd tilbyde den nye China Germany Express (CGX)-tjeneste som et to-havns loop-produkt. Den nye tjeneste vil give endnu en gateway fra og til det sydlige Kina og direkte forbinde Nordeuropa på ugentlig basis. Dette vil give kunderne mulighed for at drage fordel af intermodale muligheder i Dachan-bugten og Hamborg – og også få adgang til central- og østeuropæiske markeder, lyder det fra Hapag-Lloyd.

- Med vores kunders fragtplanlægning og den stærke efterspørgsel efter containertransporter i tankerne har vi udviklet denne nye service til Kina-Tyskland operationer, der er opmærksomme på at adressere de aktuelle markedsudfordringer, sagde Andreas Buetfering, senior director Trade Management Far East hos Hapag-Lloyd, tilføjer:

- Vi møder disse udfordringer ved at tilbyde vores kunder en ny og hurtig forbindelse mellem Kina og Europa, samtidig med at vi reducerer kompleksiteten og øger pålideligheden for dem.

Den nye CGX-service vil operere med otte Panamax skibe og erstatte Hapag-Lloyds Far East Loop 6, 7 og 8 tjenester fra april 2022.

Den første vestgående sejlads (Dachan Bay til Hamburg) er planlagt til begyndelsen af april 2022, og den første østgående sejlads (Hamburg til Dachan Bay) i begyndelsen af maj 2022. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.687