23948sdkhjf

SAS styrker sin position i Norge

Ny base i Bergen med mindre fly til indenrigsruter.

Til sommer åbner der skandinaviske flyselskab SAS ny base i Bergen. Det vil give et bedre tilbud til kunderne og styrke norsk infrastruktur med flere og bedre forbindelser til og fra Norges næststørste by, lyder det fra SAS.

SAS gennemfører store ændringer i hele organisationen for at tilpasse sig markedet efter pandemien. Virksomheden omlægger sin drift til at være konkurrencedygtig på et marked, der ser meget anderledes ud end før pandemien – med færre forretningsrejsende, en højere andel af fritidsrejsende og øget konkurrence. Det kræver blandt andet mindre fly med lavere omkostninger og emissioner end dem, som SAS bruger på nogle af indenrigsruterne i dag. Selskabet har derfor etableret SAS Link, som vil åbne en base i Bergen med mindre Embraer E195-jetfly. Antallet af fly stationeret i Bergen afhænger af den fremtidige efterspørgsel.

- Luftfart verden over har været blandt de hårdest ramte industrier siden krisens begyndelse. SAS er ingen undtagelse. Vi er derfor meget glade for at kunne tilbyde et job i en branche, der stadig lider under mange afskedigelser, og som har lang vej igen, før vi kan forbedre os. Åbningen af basen for SAS Link i Bergen er en del af vores strategi om at skabe et konkurrencedygtigt og stærkt SAS, der kan tage sig af skandinavisk infrastruktur og eksisterende såvel som nye arbejdspladser, siger Kjetil Håbjørg, administrerende direktør for SAS Norge. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.088