23948sdkhjf

Mærsk indgår partnerskab med Unilever

Fireårig aftale om al international logistik.

A. P. Møller - Mærsk indgår i strategisk partnerskab med Unilever inden for al international logistik med virkning fra 2022 og fire år frem.

Aftalerammerne vil omfatte udvikling og styring af Unilevers International Control Tower Solution – en operationel styringsløsning, som vil konsolidere udførelsen af sin globale sø- og lufttransport med det formål at øge synlighed, øge effektiviteten og reducere emissioner på tværs af operationer. Maersk vil levere operationel styring af international sø- og lufttransport, understøttet af Maersks digitale forsyningskædeplatform NeoNav.

- Vi er glade for, at Unilever har valgt vores logistikekspertise og vores teknologiske platform NeoNav til at give et overblik over de forbindelser, der udgør deres sø- og luftlogistikaktiviteter. Unilever har en af de mest effektive forsyningskæder i verden, og vi er glade for, at vi yderligere kan støtte Unilever, øge deres modstandsdygtighed og gennemsigtighed gennem vores digitale platform og tage det til næste niveau, siger Aymeric Chandavoine, chef for Logistics & Services hos A. P. Møller - Mærsk. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14