23948sdkhjf

Topkarakter til Dekra-direktør

Peter Laursen forfremmes i uddannelseskoncernen. Christen Bagger ny dansk direktør.

Uddannelsesvirksomheden Dekra Danmarks hidtidige direktør Peter Laursen har klaret sig så godt på posten, at han nu forfremmes til direktør for Dekras aktiviteter i 13 lande i Nord- og Vesteuropa.

Han afløses på posten af Christen Bagger, der har lang erfaring fra servicebranchen med topstillinger inden for hotel- og kursusvirksomhed. Han har senest stået i spidsen for hotelkæden Clarions 40 hoteller og 4.000 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige, Finland. Tidligere har han blandt andet været danske landechef og international vicepræsident i uddannelsesvirksomheden EF Education First.

I Dekra Danmark skal han indfri to overordnede målsætninger, som han ser frem til at kaste sig over:

- For det første skal jeg sikre, at Dekra fortsat vokser, både gennem organisk vækst og via opkøb af virksomheder. Dekra skal være større i de brancher, hvor vi allerede er aktive, men Dekra skal også indtage nye brancher i de kommende år i tråd med den udvikling, Dekra har gennemgået de senere år, så endnu flere danskere uden for transportsektoren lærer Dekra-navnet at kende og får glæde af vores værdier og kvaliteter. For det andet skal jeg realisere Dekras høje ambitioner på klimaområdet, hvor vi skal være CO2-neutrale i 2025. Dekra har således også tilsluttet sig den globale standard Science Based Targets, som på et evidensbaseret grundlag hjælper virksomheder med at realisere klimamål, der lever op til Parisaftalen, siger Christen Bagger. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172