23948sdkhjf

WFS udvider yderligere i CPH

Udvidelser er i tråd med CPH’s vækststrategi, lyder det fra CPH-direktøren.

Nu investerer Worldwide Flight Services (WFS) igen med underskrivelsen af en kontrakt om et nyt Terminal 3 fragtcenter i Københavns Lufthavn. De nye lagerfaciliteter på 3.700 kvadratmeter åbner i 4. kvartal 2022.

WFS er den største cargohandler i København og understøtter 31 flyselskaber med flyvninger til og fra den danske hovedstad. Den leverer også godshåndteringstjenester til yderligere 127 offline transportører. Selskabet åbnede sin første 4.600 kvadratmeter fragtterminal i København i 2008 og udvidede yderligere med sin 3.000 kvadratmeter store Terminal 2-anlæg i begyndelsen af 2010. I 2019 investerede WFS også i en ny BNP-certificeret pharma-facilitet, hvilket øgede fodaftrykket med yderligere 1.500 kvadratmeter.

Thomas Woldbye, administrerende direktør i CPH:

- Med denne markante udvidelse af en ekstra handlingsterminal har WFS sikret yderligere forbedring og kapacitet til vækst i luftfragtsegmentet i Københavns Lufthavn. Det passer godt med Københavns Lufthavns fragtstrategi og vil give muligheder for fremtidig vækst i luftfragt. WFS har gennem covid-19-pandemien vist sig at være en solid samarbejdspartner og opretholdt et godt beredskab, hvilket har medvirket til, at luftfragtmarkedet har fået en stabil og god service i CPH under disse vanskelige forhold og store udsving i luftfragtmængderne i vores region.

Thomas Egeland, general manager hos WFS Scandinavia:

- Under hele pandemien har WFS fortsat leveret en fuld 24/7/365 godshåndteringsservice til vores kunder i København, inklusive dem, der er tæt knyttet til landets blomstrende pharma-industri. Efterhånden som mængderne nogenlunde vender tilbage til niveauet fra før covid, og vi ser nyt vækstpotentiale forude, er vi i stand til at foretage denne nye investering for at sikre, at WFS og Københavns Lufthavn har infrastrukturen på plads til at opretholde godshåndteringstjenester af høj kvalitet, for både vores eksisterende kunder og fremtidige kunder, som anerkender denne strategisk vigtige regionale fragthub, siger WFS-manageren. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093