23948sdkhjf

Geodis skruer op for luft-logistik

Etablerer faciliteter nær lufthavnen i Liége.

Den franske transport- og logistikkoncern Geodis har etableret et nyt sorteringscenter i Schoten nær Antwerpen samt et nyt kontor beliggende i lufthavnen i Liège. Det første vil lette udvidelsen af en af sine største internationale e-handelskunder til det belgiske marked. Det andet er beregnet til at styrke Geodis' e-handelsfodaftryk i Europa.

I Schoten vil det nye 6.300 kvadratmeter store sorteringscenter rumme mellem 100 og 150 ekspreslastbiler om dagen. For at kunne behandle op til 20.000 pakker dagligt og sikre de hurtigst mulige leveringstider vil anlægget operere 24/7.

I Grâce-Hollogne nær Liege ligger det nye Geodis-kontor i hjertet af lufthavnen, der er den syvende største inden for luftfragt i Europa. Den strategiske placering af det nye kontor inden for Amsterdam-Paris-Frankfurts gyldne trekant vil give en forbindelse mellem de asiatiske og nordamerikanske kontinenter og Geodis' europæiske multimodale distributionsnetværk, lyder det fra Mark van den Assem, direktør for Geodis i Benelux:

- For vores kunder betyder det adgang til mere end 250 mio. forbrugere på mindre end en dag ad landevejen, også via pramforbindelser fra Liege til Antwerpen, Rotterdam og videre til Rhinen samt gennem luft- og jernbaneforbindelser med Kina fra Zhengzhou, Yiwu og Chengdu, siger han.

- Investering i udvidelsen af vores e-handelslogistikaktiviteter er en væsentlig del af vores vækststrategi, fortsætter Thomas Kraus, Geodis’ præsident og administrerende direktør i Nord-, Øst- og Centraleuropa.

- Verden oplever en hidtil uset vækst i e-handelsvolumener på et tidspunkt med kapacitetsbegrænsninger på det globale transportmarked. Geodis understreger sin evne til at levere både kapacitet gennem sit eget kontrollerede netværk og logistikkompetence på stedet. Dette styrker vores position i Belgien markant. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094