23948sdkhjf

Baltic Exchange udnævner strategisk CO2-leder

Henter tidligere Rightship-direktør til posten som strategisk ansvarlig for tørlastbørsens CO2-indsats.

The Baltic Exchange har udpeget den tidligere RightShip-direktør, Martin Crawford-Brunt, som strategisk ansvarlig for kulstof-reduktioner.

Baltic Exchange introducerede for nylig CO2-vurderinger sideløbende med sine spotvurderinger af tørlastbefragtning. Dermed har tørlastbørsen udvidet sine services til at støtte markedsmekanismer, der sigter mod at reducere CO2-emissioner fra skibsfartssektoren.

Baltic Exchange-direktør Mark Jackson udtaler:

- The Baltic Exchange skaber grundlaget for konsistens i måden, hvorpå CO prissættes ved søbåren fragt. Vi vil hjælpe søfartsindustrien med at opbygge en konsensusposition for definitionen af sejladser og tidschartere og lukke hullerne mellem de talrige forskellige  CO2-estimater. Martin Crawford-Brunt forstår kompleksiteten i forholdet mellem ejere, befragtere, nationale og internationale regulatorer. Han medbringer den erfaring og de forbindelser, der er nødvendige for at placere The Baltic Exchange i de rigtige fora og hjælpe os med at navigere i dette komplekse marked.

Lobbyist

Den nye post er designet til at yde strategisk støtte til Baltic Exchanges ledergruppe og til at uddybe relationerne til nøgleinteressenter, herunder regeringer, interessegrupper og kommercielle interesser.

Martin Crawford-Brunt, CEO for Lookout Maritime, udtaler:

- The Baltic Exchange er kendt for at være den betroede tovholder, når det kommer til at fastsætte udviklingen i fragtraterne. Da alle opfordrer til fælles og ensartet rapportering om skibsemissioner, er Baltic Exchange perfekt positioneret til at engagere sig med interessenter for at hjælpe markedsdeltagere med at udvikle mekanismer, der vil føre til reduktion af emissioner i den virkelige verden.   /Smir

Martin Crawford-Brunt, CEO of Lookout Maritime (Pressefoto: The Baltic Exchange)

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rekordregnskab: Schenker redder Deutsche Bahn
Enorme isflager udfordrer forsyningskæderne i Sydgrønland
Spotrater dykker igen
Mærsk køber logistikvirksomhed i Sydafrika
"Priserne stiger i alle led af forsyningskæden"
Langsigtede containerrater under pres

Send til en kollega

0.157