23948sdkhjf

Nyt netværk for shippinguddannede

DSHV står bag nyt shippingnetværk for shippinguddannede fra Rybners.

Danske Shipping- og Havnevirksomheder (DSHV) lancerer et nyt shippingnetværk for shippinguddannede fra Rybners.

Det skete formelt i Industriens Hus den 5. november 2021 hvor de tilmeldte shippingpersoner markerede lanceringen ved en workshop efterfulgt af networking og bobler. DSHV’s sekretariat bliver kontaktpunkt og administrator af netværket og de tilknyttede services.

- Formålet med shippingnetværket er at skabe fortsat tilknytning mellem vores shippinguddannede fra Rybners og shippingerhvervet. Når shippingholdene på Rybners er afsluttet, vil de uddannede i fremtiden automatisk blive tilbudt medlemskab af netværket, siger Jesper Sebbelin Chefkonsulent i Danske Shipping- og Havnevirksomheder.

Årlig fysisk samling

Ifølge Jesper Sebbelin deler DSHV bl.a. medlemsnyheder fra shippingsektionen med netværket, som også inviteres til at deltage i udvalgte medlemsevents. Desuden planlægges en årlig fysisk samling af det nye shippingnetværk, med et aktuelt tema og præsentationer til at berige netværket.

- Vi inddrager repræsentanter fra netværket som ambassadører for shippinguddannelsen, f.eks. ved promovering af shippinguddannelsen til de forskellige gymnasiale uddannelser og EUX merkantil, slutter Jesper Sebbelin.   /Smir

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14