23948sdkhjf

Svenske kolleger savnes i CPH

Der er gang i terminalerne – og brug for de svenske medarbejdere.

Københavns Lufthavn i Kastrup er den største og vigtigste lufthavn for både sydsvenskere og danskere, og derfor har der traditionelt været mange svenske ansatte i terminalerne. De fleste stoppede under coronapandemien, hvor stort set alle butikker og serveringssteder lukkede. Men nu er der igen gang i terminalerne – og brug for flere svenske kolleger, lyder det fra Københavns Lufthavn (CPH).

- Vi savner vores svenske kolleger. Vi har historisk haft rigtigt mange svenskere ansat. Tilbage i 2019 havde 24 procent af vores medarbejdere bopæl i Sverige. CPH ligger meget tæt på Sverige og det er nemt at komme hertil med toget, fortæller Katrin Bamler, managing director for Heinemann i Danmark, der står for Tax Free-butikkerne i CPH.

Passagerer og job vender tilbage

Pandemien har gjort ondt på CPH, men det lysner. I september bevægede næsten 1,3 mio. passagerer sig igennem lufthavnen, og dermed tæt på halvdelen af antal rejsende på en normal måned, før Covid-19 holdt sit indtog. De markant flere rejsende i CPH stiller også krav til alle de tilhørende faciliteter.

- Vi skal hele tiden sørge for at tilpasse udbuddet af shopping muligheder til antallet af passagerer. Både hvad angår ønsker til varer og ydelser på hylderne, men de forskellige butikker skal også løbende justere åbningstider og antallet af medarbejdere, så det er et større puslespil – men vi savner svenske kolleger i lufthavnen, fortæller Michael Clausen, director Sales & Negotiations i CPH. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Mærsk trækker i førertrøjen med "målebånd" til grønne IT-indkøb
Slaget er slut: Folketinget vedtager kilometerafgift
Balkan-korridor skal bane vejen for førerløs godstransport
DHL hælder biofuel på Formel1-lastbiler
Kartoffel-gate: Mistanke om protestaktion på Storebæltsbroen
Scan Global udvider med opkøb og står styrket i Europa

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.206