23948sdkhjf

Takeoff for første Geodis-fly

Geodis opgraderer sine AirDirect-tjenester.

Geodis opgraderer sine AirDirect-tjenester mellem Europa, USA og Asien med eget leaset A330-300 dedikeret fragtfly. Flyet opererer mellem Amsterdam, London, Chicago og Hong Kong og vil også betjene ruten Kina-Europa i højsæsonen. Den første flyvning starter i september.

Marie-Christine Lombard, administrerende direktør i Geodis:

- Med det fortsatte pres på luftfragtkapacitet ønsker vi at sikre en mere bæredygtig levering af luftfragtplads til vores kunder og investerer derfor i dette, vores eget, første dedikerede fragtfly. Vores mål er konstant at finde pålidelige løsninger til sikring af vores kunders forsyningskæder, som er afgørende for deres forretningsvækst, siger hun.

Fragtflyet, som Geodis leaser i flere år, vil blive integreret i Geodis’ AirDirect globale tidsplan. I første omgang vil den flyve tre gange om ugen mellem Amsterdam/London og Chicago (AMS/STN – ORD) og vil desuden blive indsat på ugentlige rotationer, der forbinder Amsterdam og Hong Kong (AMS - HKG). Geodis tilbyder hele sortimentet af sine luftfragtprodukter - Geodis AirFast, AirSave og AirFlex - på AirDirect-flyvninger. Flyet vil også give mulighed og fleksibilitet til at drive dedikerede flyvninger med fuld kapacitet til kunder, når det kræves.

- Vores AirDirect-service har opereret mere end 650 luftcharterflyvninger indtil videre i Asien, Europa, Nord- og Latinamerika for at sikre kapacitet til vores kundeforsendelser verden over. Erfaringerne fra disse operationer har ført til beslutningen om at chartre vores egen Geodis Freighter. Dette vil give vores kunder en pålidelig flyveplan under vores operationelle kontrol og hjælpe dem med at overvinde de betydelige logistiske begrænsninger, som markedet i øjeblikket møder, siger Eric Martin-Neuville, Executive Vice President Freight Forwarding of Geodis. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078