23948sdkhjf

Tilfører long haul godskapacitet

Yderligere belly cargo kapacitet til Afrika og Caribien.

Nu bliver der bedre muligheder for at få fragtet gods med fly til og fra Europa og Afrika/Caribien.

Luftfarts-sværvægteren Lufthansa Cargo flyver på markedet med ny fragtkapacitet i Eurowings Discover i form af yderligere belly cargo kapacitet til Afrika og Caribien med øjeblikkelig virkning.

Eurowings Discover er det nye turistflyselskab i Lufthansa Group og et 100 procent ejet datterselskab af Deutsche Lufthansa AG.

Fragtflyselskabet tilføjer således yderligere frekvenser direkte fra Frankfurt (FRA) til den vifte af tjenester, det tilbyder sine kunder. I første omgang vil ruter til Den Dominikanske Republik (Punta Cana/PUJ), Kenya (Mombasa/MBA), Namibia (Windhoek/WDH) og Tanzania (Zanzibar/ZNZ) udvide tilbuddet.

- Integrationen af fragtkapaciteten i Eurowings Discover gør tilbuddet endnu mere attraktivt for vores kunder, understreger Ashwin Bhat, salgsdirektør hos Lufthansa Cargo.

- De stigende frekvenser komplementerer ideelt set vores eksisterende forbindelser og hjælper vores kunder i tider med stadig mangel på kapacitet. Vi er også glade for at kunne yde et værdifuldt bidrag til succesen for det nye Lufthansa Airline ved at markedsføre de nye Eurowings Discover-kapaciteter, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078