23948sdkhjf

Fængsel og bøde til ung Ikast-vognmand

Drev vognmandsvirksomhed uden de rette tilladelser og kørte uden førerret.

En 32-årig vognmand fra Ikast blev i sidste uge ved Retten i Kolding blandt andet idømt 6 måneders fængsel, en bøde på 315.000 kr. og fik konfiskeret 25.000 kr. i fortjeneste for at have drevet vognmandsvirksomhed uden de rette tilladelser og for at køre lastbil, selvom han var frakendt førerretten.

Det skriver Politiet.

Den 32-årige vognmand havde i en periode på mere end en måned drevet vognmandsvirksomhed uden at have tilladelse til at køre godskørsel for fremmed regning.

- Vognmanden blev idømt de 6 måneders fængsel for at køre i frakendelsestiden, mens bøden på 315.000 kr. og konfiskation af udbytte er idømt for at køre godskørsel for fremmed regning uden tilladelse, uddyber specialanklager Pernille M.A. Moesborg.

Af de 6 måneders fængsel skal 60 dage afsones, mens resten er gjort betinget på vilkår af 100 timers samfundstjeneste. Den 32-åriges førerkort blev også konfiskeret ved dommen.

I sagen stod også en 56-årig mand tiltalt, og han blev idømt en bøde på 315.000 kr. for at have medvirket til, at der blev kørt godskørsel for fremmed regning uden tilladelse.

Sagen blev behandlet uden, at den 32-årige eller den 56-årige var til stede, og det er derfor uvist, hvordan de forholder sig til dommen. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.141