23948sdkhjf

Siemens Gamesa vælger Esvagt Dana

'Esvagt Dana' er tilbage i havvindmølleparken Baltic 2 for at støtte Siemens Gamesa under vedligeholdelsesarbejde.

I de næste tre til seks måneder vil Esvagt Dana have travlt med at koble sit landgangsystem på havvindmøllerne i Baltic 2-havvindmølleparken i Østersøen.

Det oplyser Esvagt i en pressemeddelelse.

ESVAGT og Siemens Gamesa har indgået en 95-dages aftale med en option på yderligere tre måneder. Det betyder at offshore serviceskibet ’Esvagt Dana’ vender tilbage til vindmøllefarmen, som skibet tidligere har serviceret fra november 2019 til august 2020, da 'Esvagt Froude', der havde arbejdet i havvindmølleparken siden Baltic 2 blev bygget, gik videre til nye opgaver i Triton Knoll i den engelske sektor.

- Havmølleparken Baltic 2 passer rigtig godt til' Esvagt Dana ', og Siemens Gamesa spurgte specifikt, om' Esvagt Dana 'var tilgængelig, siger Ib Henrik Hansen, handelschef hos ESVAGT:

- Østersøens farvande og den lave nacellehøjde gør landgangssystemet på' Esvagt Dana 'ideelt til det arbejde, der skal udføres der. Det samarbejde, vi oplevede i vindmølleparken sidste gang, vi samarbejdede der, var fremragende, og vi ser frem til at bygge videre på den gode erfaring, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266