23948sdkhjf

Årsberetning fra Danske Maritime

Danske Maritime årsberetning 2020/21 er nu tilgængeligt online.

Dansk maritimes beretning bærer ikke overraskende præg af det både udfordrende og usædvanlige år, Verden har været igennem, siden COVID-19 satte verden i stå.

Beretningen går i dybden med de problemer, krisen har skabt, men ser også fremad. Den danske maritime industri er stærk, og selv om det har været et svært år, så er der gang i mange spændende tiltag i branchen, som er på vej op i gear igen.

Det, den maritime industri i Danmark står for, er det, som skal bringe os godt videre. En høj grad af innovation, viden og kvalitet i både produkter og ydelser, som bidrager til at gøre skibe i hele verden bedre. Branchen var midt i et opsving, da krisen ramte. Den styrkeposition finder vi – om alt går vel – tilbage til hurtigt. Der er markedsandele og arbejdspladser på spil, og det er tydeligt at mærke, at hele branchen står sammen om at komme godt videre på den anden side af krisen.

Politisk arbejde

»Pandemien og de deraf følgende problemer har gjort Danske Maritimes politiske arbejde vigtigere end nogensinde. Det stod hurtigt klart, at mange både danske og udenlandske politikere havde svært ved at se konsekvenserne af krisen set med eksportbranchernes briller.

Derfor har Foreningen også i det forgangne år gjort en stor og vedholdende indsats for at sikre den maritime industris rammebetingelser, støttemuligheder, arbejdsvilkår og – ikke mindst – bevægelsesfrihed. Vi er ikke i mål, men vi kæmper videre for at sikre branchen de bedst mulige betingelser,« skriver Danske Martime i årsberetningen.

Årsberetningen giver et overblik over alle de større aktuelle emner i den maritime industri og få en vurdering af, hvad der rører sig rundt i verden, og hvilken betydning det har for Danske Maritimes medlemsvirksomheder.   /Smir

Se årsberetningen her.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219