23948sdkhjf

Geodis udvider på Kina-Mexico

En ekstra ugentlig flyvning.

Den franske logistikkoncern Geodis har bekræftet udvidelsen af sin AirDirect-service med tilføjelse af en ugentlig flyvning fra Shanghai til Guadalajara (PVG-GDL).

Den første flyvning er planlagt til den 3. marts, og tjenesten er planlagt til at fortsætte indtil tidligst slutningen af 2022. Ifølge Geodis giver frekvensen den eneste direkte adgang til Mexico fra Nord- og Centralkina. Udvidelsen supplerer den eksisterende Hong Kong til Guadalajara (HKG-GDL) tidsplan, indledt i november 2019. Den er også blevet udvidet til slutningen af 2022.

- Succesen med AirDirect Mexico-tjenesten i løbet af de sidste femten måneder har tilskyndet vores investering i en direkte Shanghai-flyvning som tilføjelse til vores eksisterende Hong Kong-service. Ved konstant at forfine vores tjenester som reaktion på de dynamiske markedskræfter, der aktuelt ses, fortsætter vi med at understøtte vores kunders vækst. Vi er stolte af det unikke PVG-GDL-tilbud, der udvider vores næsten 700 AirDirect-flyvninger, der er udført i løbet af de sidste 12 måneder, siger Geodis’ senior vice president for global luftfragt, Stanislas Brun.

Onno Boots, regional præsident og administrerende direktør for Geodis i Asien-Stillehavsområdet:

- Vi tror på, at en godspartner, der kontrollerer transportservicenettet, herunder flyveoperationer, er et vigtigt aktiv for asiatiske eksportører. Denne seneste udvidelse til AirDirect er en del af et eget kontrolleret netværk (OCN), der leverer problemfri kontrol over forsendelser inden for vores multimodale netværk i hele Asien, siger Onno Boots. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.096